Τι απαντά η ΚΕΔ για Σάββα Θεοδωρίδη

Αυτή ήταν η απάντηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στην... μυστική έφοδο του Σάββα Θεοδωρίδη στα γραφεία της.

Τι απαντά η ΚΕΔ για Σάββα Θεοδωρίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Θεοδωρίδης επισκέφτηκε τα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας το απόγευμα της Δευτέρας και είχε συνάντηση με την Επιτροπή, όπως επιβεβαιώνει η ίδια η ΚΕΔ με ανακοίνωση της.

Διευκρινίζει ωστόσο, ότι η συνάντηση δεν ήταν μυστική αλλά «η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εγγράφως αιτηθεί συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ όπως και συνέβη».

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ.

Προς αποκατάσταση των γεγονότων και της αλήθειας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επισημαίνει τα παρακάτω.

1) Ουδεμία μυστική συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ Σ. Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/03/2017. Ακολουθώντας την ισχύουσα για όλους διαδικασία η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εγγράφως αιτηθεί συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ όπως και συνέβη. Τηρήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες όπως ακριβώς έγινε και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις αιτήματος οποιασδήποτε άλλης ΠΑΕ της Super League.

2) Μέχρι στιγμής η ΚΕΔ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 συναντήσεις με εκπροσώπους ΠΑΕ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και της καλής συνεργασίας με όλους τους φορείς χωρίς να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των λεπτομερειών. Κατά συνέπεια δεν αποκρύφτηκε τίποτα.

3) Ενόψει της τελικής φάσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, των play offs της Super League, των ημιτελικών και του τελικού του ΚυπέλουΕπαγγελματικών Ομάδωνη ΚΕΔ δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει άλλες σχετικές συναντήσεις.