Τι απάντησε ο Σκίμπε για την κριτική που δέχεται

Ο Μίχαελ Σκίμπε σχολίασε την τακτική που επέλεξε κόντρα στο Βέλγιο και απάντησε γιατί δεν του... βγήκε κόντρα στην Εσθονία που μας κόστισε, αυτή τη στιγμή, τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM     (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΚΙΜΠΕ
skibe ICON

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στην Cosmote TV λίγο μετά το τέλος του αγώνα και σχολίασε την άδικη ήττα από το Βέλγιο, που εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας

"Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στα προκριματικά και είμαι περήφανος για την εμφάνιση μας. Να δώσω συγχαρητήρια στους Βέλγους που πέρασαν στο Μουντιάλ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Θα κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση στα ματς που απομένουν. Θέλουμε νίκες για να πάρουμε μία από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ".

Για το τι είπε στα αποδυτήρια, τόνισε: "Μιλήσαμε αρκετά με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία στο γήπεδο να κερδίσουμε, αλλά ήμασταν άτυχοι. Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Θα πούμε κι άλλα για να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια".

Τέλος για την κριτική που του ασκήθηκε μετά τον αγώνα με την Εσθονία, δήλωσε: "Είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια. Μία ομάδα παίζει άμυνα και μία επίθεση. Οι Βέλγοι έχουν πολλούς γρήγορους παίκτες για εμάς, οπότε επιλέξαμε να έχουμε παίκτες στα άκρα που να καλύπτουν ο ένας τον άλλο.

Προσπαθήσαμε στα πλάγια να είμαστε συμπαγείς. Είχαν καλή απόδοση και χαίρομαι που τους επέλεξα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK