Τι απέγιναν οι πρώτες 3 μεταγραφές του Κλοπ στην Λίβερπουλ;

Ο Γερμανός και το τμήμα σκάουτινγκ είχαν εντοπίσει πολλά “λαυράκια” μέχρι σήμερα, ήταν πάντοτε έτσι;

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, March 31, 2018. Liverpool won the game 2-1. (AP Photo/Alastair Grant)
Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, March 31, 2018. Liverpool won the game 2-1. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Επί των ημερών του Γιούργκεν Κλοπ έχουν πραγματοποιηθεί τεράστιες και επιτυχημένες μεταγραφές, λόγου χάριν, οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ και Άλισον Μπέκερ που αποδείχθηκαν κομβικοί για να ακολουθήσουν οι διακρίσεις.

Έχοντας εργαστεί στη Λίβερπουλ από το 2015, ο 56χρονος έχει φέρει 43 παίκτες στον σύλλογο, με κάποιους να μην “βγήκαν” ωστόσο όσο οι προαναφερθέντες παίκτες.

Μάρκο Γκρούγιτς

Υπογράφοντας από τον Ερυθρό Αστέρα τον Ιανουάριο του 2016, ο μέσος Μάρκο Γκρούγιτς έγινε η πρώτη μεταγραφή του Κλοπ στη Λίβερπουλ, καθώς οι "Κόκκινοι" τον απέκτησαβ με ένα ελάχιστο ποσό των 5,1 εκατομμυρίων λιρών.

Μετρώντας μόλις 16 συμμετοχές, ο Σέρβος βρίσκεται πλέον στην πορτογαλική Πόρτο, για την οποία άφησε τη Λίβερπουλ το 2020. Στα 27 του χρόνια, ο Γκρούγιτς έχει 24 συμμετοχές με τη χώρα του και πλέον αποτελεί απλά έναν παίκτη rotation για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Στίβεν Κόλκερ

Όπως οι Λαλάνα, λόβρεν και ο Σάντιο Μανέ, έτσι και ο Κόλκερ ήρθε από τη Σαουθάμπτον. Ο κεντρικός αμυντικός δεν “έπιασε” στο Μάρσεϊσαϊντ, ενώ αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ και τον τζόγο κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ.

Σήμερα, ο 32χρονος Κόλκερ εργάζεται στην ισπανική Μάλαγα Σίτι ως παίκτης/μάνατζερ, αφού πρώτα είχε περάσει από τη Νταντί στη Σκωτία και τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Καμίλ Γκραμπάρα

Ο Καμίλ Γκραμπάρα, που παρουσιάστηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός τερματοφύλακας από την Πολωνία, ήρθε με το μικρό ποσό των 250.000 λιρών τον Ιανουάριο του 2016.

Ο 25χρονος σήμερα παίκτης δεν είχε ποτέ συμμετοχή στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι πέρασε πέντε χρόνια στο Άνφιλντ από το 2016-2021.

Πλέον αγωνίζεται στη Κομπεχγάγη και έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, καθώς η ομάδα του κέρδιζε 4-3 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της για το UEFA Champions League νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης στο Μάντσεστερ δείχνει τάσεις φυγής

Ο Κλοπ μιλά για την ανολοκλήρωτη μεταγραφή των 115 εκατομμυρίων

News 24/7

24MEDIA NETWORK