Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League (VIDEOS)

Η Φιορεντίνα γνώρισε την ήττα από τη Σαμπντόρια στη Γένοβα και παρέμεινε πολύ πίσω στον πίνακα της βαθμολογίας στη Serie A. Ένα αυτογκόλ χρειάστηκε η Γκινγκάμπ για να κάμψει την αντίσταση της Μπαστιά και να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από το βαρύ 2-7 από την Νις. Ήττα 2-1 της Ντιναμό Μινσκ στο ντέρμπι τίτλου με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League (VIDEOS)

Σαμπντόρια - Φιορεντίνα 3-1

(27' πέν. Παλόμπο, 43' Ρίτσο, 78' Έντερ - 45' Σάβιτς)

Η άνετη επικράτηση της Φιορεντίνα επί της Ουντινέζε μεσοβδόμαδα αποδείχθηκε... καλή παρένθεση, αφού οι Τοσκανοί γνώρισαν την ήττα 3-1 από τη Σαμπντόρια στο "Λουίτζι Φεράρις" για τη 10η αγωνιστική της Serie A. Οι Γενοβέζοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν το πάνω χέρι από το 1ο μέρος. Στο 27' άνοιξαν το πέναλτι με αμφισβητούμενο πέναλτι του Άντζελο Παλόμπο, στο 32' ο Σέρχιο Ρομέρο έπιασε το αμφισβητούμενο πέναλτι του Γκονσάλο Ροντρίγκες και στο 43' έκαναν το 2-0 με τον Λούκα Ρίτσο. Ο Στέφαν Σάβιτς σημείωσε και το 3ο τέρμα του στις 3 σεζόν του στη Serie A με κεφαλιά κόντρα στη Σαμπντόρια, αλλά δεν ήταν αρκετό, αφού στο 78' ένα σόλο του Έντερ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα (4-3-3): Νέτο, Ρίτσαρντς (65' Πασκουάλ), Ροντρίγκες, Σάβιτς, Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπάντελι (58' Πισάρο), Μπόρχα, Κουαδράδο (69' Γκόμεθ), Μπαμπακάρ, Ίλιτσιτς

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League (VIDEOS)

Γκινγκάμπ - Μπαστιά 1-0

(32' αυτ. Ζιλέ)

Με αυτογκόλ του Γκιλόμ Ζιλέ στο 32ο λεπτό, η Γκινγκάμπ επικράτησε 1-0 της Μπαστιά, κι άφησε πίσω της το εκκωφαντικό 2-7 από την Νις.

Ένας άσος του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, έκανε το γύρισμα μετά από κόρνερ κι ο Ζιλέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-2-3-1): Λεσλ, Σανκό, Σορμπόν, Ντιαλό (78' Πιέ), Κερμπρά, Ματίς, Ντος Σάντος, Μαρβό (87' Αλιουί), Γιαταμπαρέ, Μποβί, Σβαρτζ (68' Σανκαρέ).

Ντιναμό Μινσκ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-2

(95' πέν. Νίκολιτς - 69' Κάγκους, 74' Πολιάκοβ)

Η Ντιναμό Μινσκ ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας στο ντέρμπι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η μεταξύ τους διαφορά εκτοξεύθηκε στους 4 βαθμούς και τα όνειρα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ για τον τίτλο έσβησαν, αφού απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.

Το σκορ άνοιξε ο Άνρι Καγκούς στο 69', ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τζιανίς Πολιακόβ έδωσε σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δέχθηκαν γκολ σε ένα χρονικό σημείο που τα πάντα είχαν κριθεί.

H σύνθεση της Ντιναμό Μινσκ (4-4-2): Ιγκνάτοβιτς, Σίμοβιτς (84' Ντιομαντέ), Πολίτεβιτς, Τζα Τζετζέ, Νίκολιτς, Κάρποβιτς, Φιγκερέδο, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Καντσάιβ, Αντάμοβιτς (66΄Ουντότζι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK