Τη γκολάρα του Μόουρα θα τη ζήλευε και ο Ρονάλντο!

Ο Λούκας Μόουρα έψαχνε μήνες το πρώτο του γκολ στην Premier League και απέναντι στην Φούλαμ το πέτυχε με έναν τρόπο που... απογείωσε το "Γουέμπλεϊ". Δείτε το VIDEO!

Τη γκολάρα του Μόουρα θα τη ζήλευε και ο Ρονάλντο!

Η Τότεναμ ήταν καλύτερη από τη Φούλαμ όμως κάτι η αστοχία του Έρικσεν κάτι τα... μπερδέματα του Χάρι Κέιν μέσα στην περιοχή της συμπολίτισσας , κρατούσαν το ματς χωρίς γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Όλα αυτά όμως μεχρι το 43' όπου ανέλαβε δράση ο Λούκας Μόουρα για να αποκαταστήσει την τάξη και να δώσει στην ομάδα του το προβάδισμα που εδικαιούτο βάσει της πίεσης που άσκησε.

Ο Βραζιλιάνος winger έπιασε φαλτσαριστό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα να βρει πρώτα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Φαμπρίτσιο πριν καταλήξει στα δίχτυα, με το πρώτο γκολ του Μόουρα με τη φανέλα της Τότεναμ να είναι σκέτο... αριστούργημα!

Γκολ που θα το ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που σε λίγη ώρα από τώρα θα κάνει ντεμπούτο στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους, στον αγώνα κόντρα στην Κιέβο στην Βερόνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK