"Τι κάνει ο Ρονάλντο στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ;"

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την άφιξή τους στο Σιάτλ, όταν βλέποντας το πούλμαν της ομάδας αντίκρισαν την εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Τι κάνει ο Ρονάλντο στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ;"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης (14/7) στο Σιάτλ στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο τουρνουά "International Champions Cup".

Κατά την άφιξή τους εκεί, οι παίκτες των "κόκκινων" διαβόλων έμειναν έκπληκτοι όταν στο πούλμαν που τους περίμενε αντίκρισαν την εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο, o οποίος έμεινε στο Μάντσεστερ από το 2003 μέχρι το 2009 και αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους της ομάδας.

Οι παίκτες του Φαν Χάαλ ρώτησαν "τι κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη στιγμή που τώρα παίζει στη Ρεάλ;", σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Mundodeportivo".

Η απάντηση που πήραν από τους διοργανωτές ήταν ξεκάθαρη. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, ο Κριστιάνο ανήκει στους "θρύλους" της Γιουνάιτεντ και γι'αυτό βρίσκεται στη φωτογραφία του πούλμαν μαζί με τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρόι Κιν, Γιαπ Σταμ και Τζορτζ Μπεστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK