Τι κάνει ο Ντιμπάλα στη Μαδρίτη;

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται στη Μαδρίτη, με τις φήμες περί μεταγραφής του στη Ρεάλ να "οργιάζουν". Η πραγματικότητα όμως φαίνεται να είναι λίγο... διαφορετική. Σε σημείο παρεξηγήσεως (photo).

Tottenham goalkeeper Hugo Lloris watches the ball as Juventus' Paulo Dybala scores his side second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018.(AP Photo/Frank Augstein))
Ντιμπάλα AP IMAGE

Χτες το βράδυ εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του Πάουλο Ντιμπάλα με τον αδερφό και ατζέντη του Μαριάνο στη Μαδρίτη. Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επικείμενη μεταγραφή στη Ρεάλ, ωστόσο η Gazzetta dello Sport έρχεται σήμερα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο άσος της Γιουβέντους δεν κλήθηκε για τα φιλικά της Αργεντινής λόγω ενός τραυματισμού και σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η παρουσία του στη Μαδρίτη ήταν απλά για... ξεκούραση και ηρεμία.

Ο Ντιμπάλα έκανε ταξίδι... αστραπή για να αναρρώσει και να απολαύσει τον ελεύθερό του χρόνο, κάνοντας παράλληλα διακοπές στη πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Να θυμίσουμε, ότι ο επιθετικός της "μεγάλης κυρίας" θα επιστρέψει στη Μαδρίτη σε τρεις βδομάδες, καθώς η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Ρεάλ για τον δεύτερο γύρο των προημιτελικών του Champions League στις 11 Απριλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK