Τι να κάνει ο Οτσόα με τέτοια Γερμανία...

Σαγηνευτική η Γερμανία του Λεβ, σκόρπισε το Μεξικό και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Germany's Leon Goretzka scores during the Confederations Cup, semifinal soccer match between Germany and Mexico, at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Thursday, June 29, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Leon Goretzka scores during the Confederations Cup, semifinal soccer match between Germany and Mexico, at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Thursday, June 29, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Λέτε να έπεσαν οι μετοχές του Γκιγέρμο Οτσόα μετά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε από τους Γερμανούς στον ημιτελικό του Συνομοσπονδιών;

Σε καμιά περίπτωση! Διότι με τέτοια αντίπαλο και τόσο κακή άμυνα μπροστά του, τα τέσσερα ήταν, μάλλον, λίγα. Σ' ένα γεμάτο 90λεπτο με υψηλό ρυθμό φάσεις εκατέρωθεν το συγκρότημα του Γιόαχιμ Λεβ επικράτησε με το επιβλητικό 4-1 διότι ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό στην τελική προσπάθεια.

Ο Οτσόα, ο γκολκίπερ που θέλει ο ΠΑΟΚ για Νο1, δεν ήταν εύκολο να σώσει τους "τρικολόρ", οι οποίοι έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά τα "πάντσερ" ήταν... τεθωρακισμένα.

Για την ιστορία, τα γκολ των Γερμανών πέτυχαν οι Γκορέτζκα στο 6' και στο 8', ο Βέρνερ στο 59' και ο Γιουνές στο 91'. Είχε μειώσει για το Μεξικό ο Φαμπιάν στο 89'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK