Τιμάει τον Γιακόβλεβιτς ο Αστέρας

Ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται τον Εργοτέλη το Σάββατο και εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και εκδήλωση που θα γίνει για να τιμηθεί ο Νταβόρ Γιακόβλεβιτς

Τιμάει τον Γιακόβλεβιτς ο Αστέρας
Ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται τον Εργοτέλη το Σάββατο και εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και εκδήλωση που θα γίνει για να τιμηθεί ο Νταβόρ Γιακόβλεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πορείας του Αστέρα από την ΄Γ εθνική μέχρι τα σαλόνια της πρώτης εθνικής κατηγορίας.

Με τη φανέλα της ομάδας της Καισαριανής ο Γιακόβλεβιτς πέτυχε συνολικά 81 τέρματα και αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα ινδάλματα των οπαδών της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας περιμένει να βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής προκειμένου να τον αποθεώσουν και στη συνέχεια να συμπαρασταθούν και στην ομάδα στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Στο αγωνιστικό μέρος το μόνο πρόβλημα για τον Καλέντ Καραμά είναι ο τιμωρημένος Σανσουί, ενώ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγές στο αρχικό της σχήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK