Τίμησε την... παράδοση με τη νέα της μασκότ η Φόρεστ

Πέρα από τις αρκετές μεταγραφές με τις οποίες επιχειρεί να αλλάξει επίπεδο, η Φόρεστ προχώρησε και σε μία ακόμα αλλαγή και η οποία αφορά την επαναφορά της ιστορικής μασκότ της (PHOTO).

Τίμησε την... παράδοση με τη νέα της μασκότ η Φόρεστ

Οι άνθρωποι της Νότιγχαμ Φόρεστ ευελπιστούν η φετινή σεζόν να βρει την ομάδα τους ανταγωνιστική στη μάχη για την πολυπόθητη άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά καθώς η διοίκηση έχει προβεί σε αρκετές μεταγραφικές προσθήκες αυτό το καλοκαίρι.

Πέρα όμως από τις αλλαγές στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, η ομάδα του Νότιγχαμ (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) επέλεξε να βάλει και μία ιδιαίτερη πινελιά και στο κομμάτι της εξέδρας και πιο συγκεκριμένα στο θέμα της μασκότ, μέσω μίας ιστορικής επιστροφής.

"Ο Ρόμπιν Χουντ επιστρέφει σπίτι", αναφέρει σχετικό ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό της Φόρεστ στο Twitter, με τον ιστορικό χαρακτήρα (855 ετών) της αγγλικής λογοτεχνίας που ήταν από την πόλη του Νότιγχαμ να γυρίζει και πάλι στις εξέδρες.

Η πρώτη του θητεία ήταν οκταετής (2007-2015) και σε αυτήν βρέθηκε σε 215 ματς της Φόρεστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλα, με την μασκότ του Ρομπέν των Δασών να επιστρέφει έτσι στο "Σίτι Γκράουντ" σε μόνιμη βάση μετά από δύο χρόνια όπου συνέδεσε το όνομά της με την ηθοποιία (μέσα από εμφανίσεις στην τηλεοπτική σειρά "Arrow" και το επικείμενο μπλοκμπάστερ "Robin Hood").

Τίμησε την... παράδοση με τη νέα της μασκότ η Φόρεστ

News 24/7

24MEDIA NETWORK