Έχει τρεις ημέρες για να γλιτώσει το -3 ο Παναθηναϊκός!

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο τιμωρεί τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση τριών βαθμών και του δίνει προθεσμία τρεις ημέρες για να βρει λύση όσον αφορά τα χρωστούμενα του Γενς Βέμερ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το "αγκάθι" των οφειλόμενων προς τον Γενς Βέμερ πλήγωσε τελικά τον Παναθηναϊκό!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάνθηκε τιμωρώντας τους "πράσινους" με -3, καθώς δεν βρέθηκε λύση για να εξοφληθεί ο Γερμανός.

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK