Την έγδυσαν για να δουν αν είναι γυναίκα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όπως αποκάλυψε η Γενοβέβα Ανόνμα, η οποία παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο, κατά τη διάρκεια του Αφρικανικού Κυπέλλου γυναικών αναγκάστηκε να γδυθεί μπροστά στους υπευθύνους της διοργάνωσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα!

Την έγδυσαν για να δουν αν είναι γυναίκα!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο "BBC" η 27χρονη παίκτρια της γερμανικής Τουρμπίνε Πόστνταμ, η οποία διηγήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη μετά τον τελικό του Αφρικανικού Κυπέλλου Γυναικών το 2008.

Την έγδυσαν για να δουν αν είναι γυναίκα!

Στον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα, η Ισημερινή Γουινέα κατέκτησε το Κύπελλο, με την Ανόνμα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ.

Μετά το ματς, οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας αλλά και της διοργάνωσης, πιστεύοντας πως η αθλήτρια είναι άνδρας, την υποχρέωσαν να γδυθεί μπροστά τους για να διαπιστώσουν το φύλο της!

Την έγδυσαν για να δουν αν είναι γυναίκα!

"Μου ζήτησαν να βγάλω όλα τα ρούχα μου μπροστά στους υπεύθυνους της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκείνης της Ισημερινής Γουινέας. Πραγματικά, ταράχθηκα πάρα πολύ. Η αυτοεκτίμησή μου έπεσε και έβαλα τα κλάματα. Ήταν πραγματικά εξευτελιστικό. Ο χρόνος πέρασε όμως και το ξεπέρασα", αποκάλυψε η ίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK