Την επιστροφή στη Ρόμα σκέφτεται ο Φεράρι

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ρόμα και να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία εξέφρασε ο Ματέο Φεράρι.

Την επιστροφή στη Ρόμα σκέφτεται ο Φεράρι
Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ρόμα και να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία εξέφρασε ο Ματέο Φεράρι. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην αγγλική ΄Εβερτον, ωστόσο, με δηλώσεις του στην « Corriere dello Sport» τόνισε πως θα ήθελε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία από τον ιταλικό σύλλογο.

« Μετά από τη φετινή σεζόν έχω δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την Ρόμα. Σκέφτομαι να επιστρέψω και να αποδείξω ποιος είναι πραγματικά ο Φεράρι αλλά αν η κατάσταση είναι όπως πέρσι θα είναι δύσκολο για μένα να το καταφέρω. Στην Ρώμη είχα χάσει τη χαρά μου για το ποδόσφαιρο, όμως, δεν θέλω να ρίξω τις ευθύνες σε κάποιον καθώς και εγώ έκανα λάθη και νομίζω πλήρωσα για αυτά », ξεκαθάρισε ο Ματέο Φεράρι.

Την περασμένη Κυριακή ο Ιταλός αμυντικός αγωνίστηκε κόντρα στην πρωτοπόρο της Πρέμιερσιπ, Τσέλσι, έχοντας συμμετοχή στην ισοπαλία που αποτέλεσε την πρώτη απώλεια για τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο. Ποιο ήταν τελικό το μυστικό της…επιτυχίας; « Προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και η επιθυμία της ομάδας που δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Τσέλσι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά όταν παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά », υπογράμμισε ο 25χρονος μπακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK