Την Γιουβέντους δεν την ξεγράφεις ΠΟΤΕ! Την Γιουβέντους...

Η Λάτσιο έφερε την Γιουβέντους στα... όριά της όμως ένα εκπληκτικό γκολ του Ντιμπάλα στο 93' χάρισε στην ομάδα του Αλέγκρι την 10η σερί νίκη της που την κρατά στην κορυφή (VIDEO)!

Juventus' Paulo Dybala hugs teammate Gonzalo Higuain who scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the Milan San Siro stadium, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Paulo Dybala hugs teammate Gonzalo Higuain who scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the Milan San Siro stadium, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Aν ψάχνετε τον ορισμό της... επτάψυχης ομάδας στην ποδοσφαιρική Ιταλία και εκείνης που αρνείται να φύγει από το γήπεδο με κάτι λιγότερο από τους τρεις πόντους, τότε αυτή είναι η Γιουβέντους χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

Το έχει αποδείξει αμέτρητες φορές στην ιστορία της πως ματς που... καίγεται να τα πάρει, τα καθαρίζει έστω και περνώντας διά πυρός και σιδήρου και αυτό ακριβώς έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο "Ολίμπικο" όταν και πανηγύρισε την 10η συνεχόμενη νίκη της στη Serie A.

Οι παίκτες της Λάτσιο, αν και σωματικά και ψυχολογικά καταπονημένοι απο τα 120 λεπτά που έπαιξαν κόντρα στην Μίλαν πριν λίγα 24ωρα (ηττήθηκαν στα πέναλτι και έμειναν εκτός τελικού Κυπέλλου) αντιστάθηκαν σθεναρά απέναντι στην ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, που όμως βρήκε το χρυσό γκολ στην πρώτη και μοναδική τελική της προσπάθεια εντός εστίας σε όλο τον αγώνα.

Αυτή σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ντιμπάλα να "αδειάζει" αρχικά τον Λουίς Φελίπε και στη συνέχεια να νικάει με σουτ εντός περιοχής τον Μπερίσα αν και πεσμένος και ασφυκτικά πιεσμένος από τον Παρόλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK