Την Πέμπτη τα σπουδαία για Μπακάκη

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Μιχάλη Μπακάκη στον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Ερμιονίδα.

Την Πέμπτη τα σπουδαία για Μπακάκη
INTIME SPORTS

Στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη, Άλεξ Ντακόλ και Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το πρόγραμμά του στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να προλάβει ο Μπακάκης τον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΚ με την Ερμιονίδα, η προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να αποτελέσει το κριτήριο. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της «Ένωσης» έχασε αρκετό δρόμο καθώς δεν έχει προπονηθεί από τη Δευτέρα ωστόσο την Πέμπτη τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει και ο Δέλλας θα μάθει με ποιο πλάνο θα κληθεί να παρατάξει την ομάδα του στο ματς της Κυριακής.

Σε περίπτωση που ο Μπακάκης δεν τα καταφέρει, τότε ένας εκ των Βασίλη Λαμπρόπουλου και Νίκου Γεωργέα θα επωμιστεί το βάρος της κάλυψης του δεξιού άκρου της άμυνας. Ο Λαμπρόπουλος έχει αγωνιστεί ως δεξί μπακ με τη φανέλα του Πανιωνίου. Πιθανή μετατόπισή του βέβαια στη θέση του Μπακάκη θα φέρει αλλαγές και στο κέντρο της άμυνας με τον Γιώργο Σαρρή να επιστρατεύεται στο πλευρό του Δημήτρη Κολοβέτσιου στα σέντερ μπακ.

Την Πέμπτη η προπόνηση της ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων θα πραγματοποιηθεί στις 15:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK