Την τελευταία στιγμή Αθανασιάδης και Τζιόλης (VIDEO)

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Στέφανου Αθανασιάδη και Αλέξανδρου Τζιόλη στο ματς με τον Πανθρακικό, αφού αμφότεροι δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο (29/11).

Την τελευταία στιγμή Αθανασιάδης και Τζιόλης (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο διεθνής επιθετικός έμεινε στο γυμναστήριο και συνέχισε τη θεραπεία στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού όπου έχει υποστεί αιμάτωμα από κλωτσιά. Η κατάσταση του ήταν σαφώς βελτιωμένη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής.

Αμφίβολος είναι κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούν.

Ο Ρόμπερτ Μακ αισθάνεται καλά, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει σε συνθήκες αγώνα, όπως και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος ναι μεν δεν πονάει στην γάμπα, αλλά δεν θα δώσει το "παρών" επειδή έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Νοκ άουτ φυσικά είναι και οι Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Χαλάρωμα και γεύμα

Μετά τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι αποθεραπείας από την ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Λευκορωσία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ακούμπησαν μπάλα δουλεύοντας τεχνική και τακτική με μεταβιβάσεις, 5-2 και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε όλο το ματς με τη Ντιναμό Μινσκ ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα αποφόρτισης.

Τέλος, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ δείπνησε στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας κι ανανέωσε το ραντεβού του για το πρωί της Κυριακής όπου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο χαλάρωμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK