X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

Τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης απο την Μίλαν

«Στο σημερινό παιχνίδι δείξαμε πνευματικά κουρασμένοι». Τάδε έφη Αλμπέρτο Μαλεζάνι μετά την ήττα-αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Εργοτέλη.

« Στο σημερινό παιχνίδι δείξαμε πνευματικά κουρασμένοι». Τάδε έφη Αλμπέρτο Μαλεζάνι μετά την ήττα-αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Εργοτέλη. Η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να ακούστηκε…περίεργη για τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τους συμπατριώτες του Ιταλού τεχνικού.

Που θέλουμε να καταλήξουμε; Στο γεγονός ότι η Μίλαν δημιούργησε ένα ειδικό τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης των ποδοσφαιριστών της προκειμένου να αντιμετωπίσει το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούν οι υποχρεώσεις του συλλόγου. Οι παίκτες χωρισμένοι σε γκρουπ των οκτώ θα ξαπλώνουν σε ειδικές καρέκλες, παρακολουθώντας ευχάριστες εικόνες σε μια ειδική οθόνη (όπως αερόστατα στον ουρανό, βάρκες να…αρμενίζουν κτλ) και μετέπειτα θα αναλύουν σε ειδικό ψυχολόγο τις σκέψεις του.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των εικόνων ειδικά ηλεκτρόδια θα τοποθετούνται στο κεφάλι και το σώμα των αθλητών, προκειμένου να καταγράφονται όλες οι αντιδράσεις τους. Η διάρκεια της... ψυχολογικής ανάτασης θα διαρκεί 20 με 30 λεπτά ενώ μέσω των αντιδράσεων θα δημιουργείται το προφίλ του κάθε ποδοσφαιριστή, προκειμένου να γνωρίζουν οι ειδικοί των « ροσονέρι» πως πρέπει να του συμπεριφέρονται όταν εκείνος νιώθει… πεσμένος!

24MEDIA NETWORK