Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ: Έκανε δήλωση βόμβα για το μέλλον του

Πώς ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση για το μέλλον αλλά υπάρχει μία συμφωνία με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί όπου όλοι αυτή τη στιγμή είναι δεσμευμένοι ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ: Έκανε δήλωση βόμβα για το μέλλον του
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά από την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ για το γαλλικό Σούπερ Καπ.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σταρ ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση αναφορικά με το μέλλον του παρά τα όσα γράφονται και πως με τη συμφωνία που έκανε με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί το περασμένο καλοκαίρι όλα τα μέρη είναι προστατευμένα.

"...Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφασή μου. Δεν έχω κάνει επιλογή. Με τη συμφωνία που είχα με τον πρόεδρο το καλοκαίρι, η απόφασή μου δεν είναι σημαντική, καθώς καταφέραμε να προστατεύσουμε όλα τα μέρη και διατηρήσαμε την ηρεμία του συλλόγου για τις προκλήσεις που έρχονται, που είναι και το πιο σημαντικό..."

Θυμίζουμε πως στο συμβόλαιο του Εμπαπέ υπάρχει ειδικός όρος που του επιτρεπεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος σε περίπτωση που του επιθυμεί και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πλέον, με τις νέες του δηλώσεις ο Γάλλος σταρ αλλάζει τα δεδομένα και μένει να αποδειχθεί αν υπάρχει στο τραπέζι κάποια συμφωνία που κανείς δεν γνωρίζει ή μπλοφάρει και έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Πάντως, το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ο Εμπαπέ βρισκόταν εκτός πλάνων λόγω της επιστολής που είχε δει το φως της δημοσιότητας και ανέφερε πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, το μεγάλο αστέρι της Παρί φέρεται πως συναντήθηκε με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και συμφωνήσαν να μην λάβει τη ρήτρα προσήλωσης στον σύλλογο ύψους 100.000.000 ευρώ προκειμένου να φύγει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα δύο φαβορί για τη γραμμή κρούσης

Η Μπενφίκα συνεχίζει το πλάνο Λατινική Αμερική: Έκλεισε κίλλερ από την Βραζιλία

Λίβερπουλ: Πάει σε αγγλική ομάδα ο Καρβάλιο, ποιον κανόνα πρέπει να προσέξουν οι "Κόκκινοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK