Το αδιανόητο ποσό που ζητάει η Νιούκαστλ για να πουλήσει παράγοντά της στην Γιουνάιτεντ

Για παίκτες σίγουρα και για προπονητές επίσης, αλλά για μεταγραφή παράγοντα το ποσό που απαιτεί η Νιούκαστλ από την Γιουνάιτεντ δεν το έχουμε ξαναδεί.

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Αυτός είναι ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ AP PHOTO/DANIEL COLE

Όπως είναι ήδη γνωστό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στοχεύει στην απόκτηση του Νταν Άσγουορθ για να του δώσει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή και να τον κάνει εκ των πρωτεργατών στην επόμενη μέρα των Κόκκινων Διαβόλων με την INEOS στα διοικητικά.

Ωστόσο, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση θα πρέπει να δώσει το ΟΚ η Νιούκαστλ με την οποία ο Άγγλος ποδοσφαιράνθρωπος είναι δεσμευμένος βάσει συμβολαίου. Κρατηθείτε όμως τώρα γιατί το ποσό που γράφεται πως αξιώνουν οι Καρακάξες για να πουλήσουν επί της ουσίας τον παράγοντα στην Γιουνάιτεντ ξεφεύγει.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η διοίκηση της Νιούκαστλ απαιτεί 24.000.000 ευρώ για τον 52χρονο οποίος αυτή τη στιγμή πληρώνεται κανονικά από την ομάδα του αλλά έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του μέχρι νεοτέρας έπειτα από το αίτημά του να αποχωρήσει.

Η πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί το συγκεκριμένο ποσό εκτός πραγματικότητας και θα περιμένει τις εξελίξεις...

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο διάδοχος του Εμπαπέ ίσως να γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία

Η Μπαρτσελόνα θα "πληρώσει" και θα πληρωθεί για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK