Το αδιανόητο συμβόλαιο που δίνει η Παρί στον Ράσφορντ σύμφωνα με τους Άγγλους

Συνεχίζεται η έντονη φημολογία όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Παρί για τον Μάρκους Ράσφορντ με τους Άγγλους να δίνουν λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του.

Manchester United's Marcus Rashford speaks to Manchester United's head coach Erik ten Hag after being substituted during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Betis and Manchester United at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Μάρκους Ράσφορντ AP PHOTO/JOSE BRETON

Η Παρί Σεν Ζερμέν χάνει τον Κιλιάν Εμπαπέ και όπως όλα δείχνουν θα κυνηγήσει να φέρει κάποιον σούπερ σταρ στη γαλλική πρωτεύουσα για να καλύψει το κενό του αρχηγού της Γαλλίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Μάρκους Ράσφορντ για τον οποίο η ΠΣΖ είχε δείξει ενδιαφέρον και προτού ο Άγγλος επεκτείνει τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με τους Κόκκινους Διαβόλους εκπνέει το 2028. Σχετικά, τώρα, με το ρεπορτάζ έχει κυκλοφορήσει ήδη πως η Παρί είναι διατεθειμένη να προσφέρει αποζημίωση στους Άγγλους ύψους 75.000.000 ευρώ.

Η STAR, πάντως, το 'χει πάει ένα βήμα παραπάνω και υποστηρίζει πως γνωρίζει και τις αποδοχές που θα ρίξει στο τραπέζι η γαλλική πλευρά αποκλειστικά για τον Ράσφορντ. Το ποσό είναι τεράστιο. Συγκεκριμένα στο Νησί γράφουν ότι το συμβόλαιο που δίνει η Παρί στον 59 φορές διεθνή με τα Τρία Λιοντάρια ανέρχεται στις 500.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή 585.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK