75 εκατομμύρια για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ, η ομάδα χρειάζεται επειγόντως χρήματα

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως επανέρχεται για τον Άγγλο επιθετικό του Τεν Χαχ, όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά αυτή την φορά.

Manchester United's Marcus Rashford during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Jan.14, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Σύμφωνα με την Mirror, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είναι έτοιμη να πουλήσει τον Μάρκους Ράσφορντ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν η δεύτερη αγγίξει στην τιμή που ζητούν οι "Κόκκινοι Διάβολοι". Οι πρωταθλητές της Ligue 1 λέγεται ότι σχεδιάζουν μια προσφορά 75 εκατομμυρίων λιρών - αλλά η Γιουνάιτεντ πιστεύεται ότι εκτιμά τον Άγγλο διεθνή πιο κοντά στα 100 εκατομμύρια λίρες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να είναι έτοιμη να δοκιμάσει τον Αγγλικό σύλλογο με μία πιο χαμηλή προσφορά. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται η Παρί για τον Άγγλο επιθετικό, ωστόσο η ανάγκη για αντικατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος πρόκειται να αφήσει την PSG για τη Ρεάλ Μαδρίτης, κρίνεται απαραίτητη και ο Ράσφορντ φαινομενικά θα απασχολήσει.

Η Παρί φέρεται να έκανε μια συντονισμένη προσπάθεια να υπογράψει τον Ράσφορντ το 2022 και ήταν έτοιμη να δώσει στον Άγγλο σταρ ένα προσοδοφόρο συμβόλαιο αξίας 400.000 λιρών την εβδομάδα. Ο Άγγλος αποφάσισε να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ και πέτυχε 30 γκολ στην καριέρα του την περασμένη σεζόν, γεγονός που χάρισε στον 26χρονο ένα νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο μέχρι το 2028, αξίας 350.000 λιρών την εβδομάδα.

Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό μιας τέτοιας -έστω και χαμηλότερης των προσδοκιών- προσφοράς και ο κύριος λόγος μία τέτοιας πιθανής εξέλιξης είναι η ανάγκη συμμόρφωσης με τους αυστηρούς κανονισμούς του Financial Fair Play, οι οποίοι έχουν περιορίσει τις δαπάνες της στη μεταγραφική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουν τον Λαμίν Γιαμάλ σε Γιουσουφά Μουκοκό και αμφισβητούν την ηλικία του

Ο Σάντσο δυσκολεύει την Γιουνάιτεντ στον δρόμο προς το Champions league, οι άσπονδοι εχθροί της θα βοηθήσουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK