Το άλλο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε

Μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει παραχώρησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του τη στιγμή που ανέλαβε τη Μπαρτσελόνα, για το χόμπι του αλλά και την πόλη του Μπιλμπάο.

Το άλλο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε

Είναι το πρόσωπο της Βαρκελώνης της τελευταίες ημέρες. Σχεδόν όλες οι συζητήσεις των φιλάθλων στην ισπανική πόλη συμπεριλαμβάνουν το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε τη Μπαρτσελόνα.

Λίγες ώρες πριν πέσουν οι υπογραφές ο "Τσινγκούρι" παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στο κανάλι της Μπάρτσα, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του τη στιγμή που ανέλαβε τη δουλειά στο σύλλογο. "Από τη στιγμή που έφτασα στο αεροδρόμιο, όλα ήταν διαφορετικά. Αυτό το ταξίδι δεν έμοιαζε με τα άλλα. Ώρα με την ώρα συνηθίζω, είμαι πλέον τεχνικός της Μπαρτσελόνα".

Μίλησε και για το φωτογραφικό βιβλίο του που δημοσίευσε στην Ελλάδα: " Όταν ήμουν εκεί είχα περισσότερο χρόνο. Τώρα το έχω εγκαταλείψει λίγο λόγω των υποχρεώσεων και των αγώνων, αλλά θέλω να το συνεχίσω κάποια στιγμή και να βγάλω δεύτερο βιβλίο".

Παράλληλα τόνισε ότι θα του λείψει πολύ το Μπιλμπάο, η πόλη που έζησε και αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μίλησε και για το πώς βιώνει την αλλαγή η οικογένειά του "δεν μιλάμε πολύ για ποδόσφαιρο, αλλά καταλαβαίνουν αυτή τη μετάβαση. Ξέρουν την πόλη, έχουν ζήσει εδώ, τους αρέσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK