Το "Άνφιλντ" υποκλίθηκε στον Κασίγιας

Η χθεσινή "παράσταση" του Ίκερ Κασίγιας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Πόρτο (6/3) για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως να ήταν και η τελευταία του, καθώς το μέλλον του στους "Δράκους" θεωρείται αβέβαιο. Οι οπαδοί των γηπεδούχων, μάλιστα, αναγνώρισαν την αξία του και τον αποθέωσαν, με τον Ισπανό να τους το ανταποδίδει (PHOTO).

Το "Άνφιλντ" υποκλίθηκε στον Κασίγιας
AP PHOTO/PAULO DUARTE

Η Πόρτο χρειαζόταν ένα μικρό θαύμα για να ανατρέψει το εις βάρος της 5-0 του πρώτου αγώνα, και σε συνδυασμό με το χθεσινό 0-0 στη έδρα της Λίβερπουλ, αποχαιρέτησε οριστικά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος του ματς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το κοντέρ των συμμετοχών του Ίκερ Κασίγιας στον θεσμό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, να σταματήσει στις 173, με δεδομένο ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "Δράκους" του Πόρτο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται σε ομάδα που δεν θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 36χρονος Ισπανός τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αυτό το γεγονός, και με μια φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram αγκαλιά με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε:

"Αν αυτός ήταν ο αποχαιρετισμός στο Τσάμσπιονς Λιγκ, δεν είναι και άσχημος. Σε ένα φανταστικό γήπεδο, κρατώντας το μηδέν. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον" , ενώ έκλεισε συνοδεύοντάς την με την φράση του γνωστού συνθήματος των "κόκκινων": "You'll never walk alone".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Το "Άνφιλντ" υποκλίθηκε στον Κασίγιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK