Το αντίο που κράτησε... 348 ημέρες

Στις 22 Ιουλίου 2016 ο Ρόμπερτ Μακ μέσω Instagram αποχαιρετούσε τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του, λέγοντας αντίο και σήμερα επανεντάχθηκε στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Ο Σλοβάκος είναι μια ανάσα από την μετακίνησή του από την Ζενίτ στον Δικέφαλο του βορρά, με τις δυο ομάδες να συζητούν τις λεπτομέρειες της επιστροφής του "Ρόμπι" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το αντίο που κράτησε... 348 ημέρες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πριν από 348 ημέρες, ο Μακ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram το εξής μήνυμα:

"Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους.

Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ".

Πλέον, αυτό που αναμένεται είναι το νέο μήνυμα του Μακ, με το οποίο θα επισημοποιεί την έναρξη της δεύτερης θητείας του τον ΠΑΟΚ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK