Το "αντίο" του Κουτίνιο αγγίζει κάθε φίλο της Λίβερπουλ

Ο Φελίπε Κουτίνιο ανήκει πλέον στην Μπαρτσελόνα, όμως δεν ξεχνάει την Λίβερπουλ και τους οπαδούς της με τους οποίους δέθηκε συναισθηματικά και θέλησε να τους αποχαιρετήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Το "αντίο" του Κουτίνιο αγγίζει κάθε φίλο της Λίβερπουλ

Πέντε χρόνια δεν είναι και λίγα. Ο Φελίπε Κουτίνιο αποχώρησε σαν φίλος από τη Λίβερπουλ για χάρη της Μπαρτσελόνα, όμως θέλησε να πει το δικό του "αντίο" στον κόσμο της ομάδας. Το έκανε με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο instagram, το οποίο "αγγίζει" κάθε οπαδό της ομάδας του "Άνφιλντ".

Αναλυτικά το μήνυμα του Κοουτίνιο:

"Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε εδώ εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε ευπρόσδεκτοι και κάναμε πολλούς φίλους. Εντός κι εκτός γηπέδου γνωρίσαμε την ομορφιά του συλλόγου και των φιλάθλων του.

Όταν πήρα μεταγραφή στη Λίβερπουλ, ήξερα το μεγαλείο του κλαμπ και την ιστορία του, αλλά αυτό που έμαθα στο διάστημα που έπαιξα εκεί ήταν πόσο μοναδική είναι η καρδιά και η ψυχή αυτού του μέρους. Έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του χαρακτήρα.

Αφήνω τη Λίβερπουλ γιατί η Μπαρτσελόνα είναι ένα όνειρο για μένα. Η Λίβερπουλ ήταν ένα όνειρο που είχα την τύχη να κάνω πραγματικότητα και αφιέρωσα πέντε χρόνια από τη ζωή μου σε αυτό. Η καριέρα στο ποδόσφαιρο κρατάει λίγο και το να αγωνιστώ σε αυτές τις δύο ομάδες ήταν κάτι που ήθελα να ζήσω και νιώθω ευλογημένος που τα κατάφερα.

Ελπίζω οι φίλαθλοι να καταλάβουν πως επιλέγοντας να βιώσω κάτι καινούριο δεν υποβαθμίζω τη σημασία της Λίβερπουλ και του κόσμου της για μένα. Αυτό ποτέ δεν θα αλλάξει στην καρδιά μου.

Εύχομαι στον Γιούργκεν και την ομάδα μόνο χαρές κι επιτυχίες για το μέλλον. Είναι μια φανταστική ομάδα που γίνεται όλο και καλύτερη.

Υπάρχουν πολλοί που θέλω να ευχαριστήσω, αλλά δεν μπορώ να ονομάσω κάποιον ξεχωριστά.

Σε όλο το φανταστικό προπονητικό τιμ που ήταν κομμάτι της ζωής μου στη Λίβερπουλ, θα μου λείψετε. Στους ιδιοκτήτες για τους οποίους προσπάθησα πολύ να φέρω επιτυχίες και για το τιμ που με εμπιστεύτηκε φέρνοντάς με εδώ και με επιβράβευσε, αλλά και στους καταπληκτικούς συμπαίκτες μου, νέους και παλιούς, που με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν παίκτης και άνθρωπος, θα ήθελα να σας πω ευχαριστώ. Ό,τι πέτυχα εδώ δεν θα ήταν εφικτό χωρίς εσάς.

Και τέλος, στους πιο σημαντικούς ανθρώπους της Λίβερπουλ, τους φιλάθλους. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για όσα μου δώσατε και όπου κι αν πάω στον κόσμο για το υπόλοιπο της ζωής μου πάντα θα έχω το σύλλογο στην καρδιά μου. Εσείς, το κλαμπ και η πόλη θα είστε πάντα κομμάτι μου.

You’ll Never Walk Alone".

News 24/7

24MEDIA NETWORK