Το αθόρυβο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης κοστίζει πάνω από 60 εκατομμύρια και όμως ο Πέρεθ τον κρατά εγωιστικά (;) στο ρόστερ

Η Ρεάλ έχει το περιθώριο να δώσει παίκτες, όμως τα χρήματα δεν φέρνουν πάντοτε την ευτυχία, όλοι οι καλοί χωράνε.

Real Madrid's Brahim Diaz, right, celebrates with teammate Real Madrid's Vinicius Junior after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Osasuna and Real Madrid at the El Sadar stadium in Pamplona, Spain, Saturday, March 16, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
(AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης διανύει μία πολύ καλή σεζόν και έχει ανεβάσει απότομα την χρηματιστηριακή του αξία. Το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για τον Μπραχίμ Ντίας αυξάνεται και παρόλα αυτά η παραχώρησή του θα είναι εφικτή με μόνο έναν όρο.

Ο άτυπος όρος για να φύγει με μεγάλη μεταγραφή ο ποδοσφαιριστής είναι να το επιθυμεί ο ίδιος. Σσε κάθε άλλη περίπτωση ο Ισπανός θα παραμείνει στην Ρεάλ και θα παλεύει καθημερινά για μία θέση στην 11αδα.

Το κόστος του ποδοσφαιριστή σε μία ενδεχόμενη πώληση υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει φέτος σκοράρει 9 φορές και έχει μοιράσει 5 ασίστ βοηθώντας την ομάδα του κυρίως στην Primera Division. Ο ίδιος, όπως γίνεται αντιληπτό, παίρνει αρκετές ευκαιρίες από τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει δώσει εντολή να αξιοποιούνται όλοι οι νεαροί παίκτες προκειμένου να αποτελέσουν το μέλλον της Ρεάλ εφόσον αποδειχθούν άξιοι.

Ο τρόπος με τον οποίον θέλουν να δελεάσουν οι άλλες ομάδες τον Μπραχίμ Ντίας είναι η παροχή μεγαλύτερου μισθού και μία θέση στο αρχικό σχήμα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην προνομιούχα -αν και δύσκολη- θέση να επιλέξει μόνος του το μονοπάτι που θέλει να ακολουθήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πιθανή "πάσα" 2 παικτών στην άλλη ομάδα του Ράντκλιφ, η ανάγκη για πωλήσεις είναι μεγάλη

Γιαμάλ: Θα ήθελε να φτάσει το ποδοσφαιρικό μέγεθος των Μέσι και Ινιέστα, "200 εκατομμύρια για εμένα;", αναρωτιέται

News 24/7

24MEDIA NETWORK