Το αυτογκόλ της χρονιάς από τερματοφύλακα

Ο Λαμάρα Νταΐφ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία Αλγερίας. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος πολύ πιθανό είναι να μην τον γνωρίζει, αλλά θα τον μάθει μετά το απίστευτο κατόρθωμά του και το επικό αυτογκόλ που έβαλε! (VIDEO)

Το αυτογκόλ της χρονιάς από τερματοφύλακα

Η ΑΣΟ Χλεφ και η ΜΣ Ελ Εούλμα είναι, όπως είναι λογικό, παντελώς άγνωστες στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό. Αντίστοιχα και ο κίπερ της πρώτης, Λαμάρα Νταΐφ, που σκέφτηκε να μας... χαρίσει τη φάση της χρονιάς.

Στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη β' κατηγορία Αλγερίας, ο εν λόγω πορτιέρε ήταν έτοιμος να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι με βολέ. Ο άτυχος Αλγερινός όμως βρήκε... πραγματικά στόχο! Διότι η μπάλα χτύπησε πάνω στο κεφάλι του αντίπαλου επιθετικού, πήρε μια περίεργη τροχιά, πήγε να τον κρεμάσει και πήγε να τον κρεμάσει.

Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν!

Καθώς ο Νταΐφ έτρεξε να προλάβει την μπάλα που κατευθύνεται προς το τέρμα του, αυτή προσγειώθηκε πάνω στη γραμμή και άρχισε να απομακρύνεται από την εστία. Ο τερματοφύλακας παρόλα αυτά, έχοντας τη φόρα και τη βιασύνη να προλάβει, πήρε την μπάλα παραμάζωμα και την έβαλε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα η ομάδα του να χάσει έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς (το παιχνίδι έληξε 1-1).

Δείτε το αυτογκόλ της χρονιάς:

News 24/7

24MEDIA NETWORK