Νίκη με αυτογκόλ για τη Βραζιλία κόντρα στη Βοσνία

Η αυλαία των διεθνών φιλικών αγώνων που διεξάγονται την Τετάρτη (29/02) άνοιξε 24 ώρες νωρίτερα στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας με τη Βραζιλία να επικρατεί 2-1 της Βοσνίας.

Νίκη με αυτογκόλ για τη Βραζιλία κόντρα στη Βοσνία

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη "σελεσάο" αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Μαρσέλο με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Ντάνιελ Άλβες, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από τους Βόσνιους δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα, στο 13ο λεπτό ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς έπιασε ένα συρτό σουτ, με τον Ζούλιο Σέζαρ να μην μπορεί να υπολογίσει σωστά την πορεία της μπάλας. Το 1-1 ήταν γεγονός.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα η Βραζιλία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα αφού δεν μπορούσε να επιβάλει το ρυθμό της. Οι Βόσνιοι έγιναν ουκ ολίγες φορές απειλητικοί στις ταχύτατες αντεπιθέσεις τους, δίχως όμως να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Αυτό το κατάφερε, τελικά η Βραζιλία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από συρτή σέντρα του Χουλκ ο Σάσα Πάπατς έστειλε, άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της Βραζιλίας μέσα στο 2012 και θα ακολουθήσουν τα ματς με τη Δανία και τις ΗΠΑ τον Μάιο, με το Μεξικό στις 3 Ιουνίου και την Αργεντινή έξι ημέρες αργότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK