Τον Λουτσιάνο τον περίμεναν και οι υπόλοιποι...

Η πίστη του Βραζιλιάνου επιθετικού μετά την επιστροφή του σε δράση έπειτα από 6 μήνες, η ειδική προετοιμασία του για το φίνις της σεζόν και η "υποδοχή" που έτυχε απ’ την υπόλοιπη ομάδα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λουτσιάνο EUROKINISSI

Το περίμενε καρτερικά, ανεβαίνοντας τον προσωπικό του αγωνιστικό "Γολγοθά" για έξι μήνες. Ο Λουτσιάνο Νέβες επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (22/3) σε πλήρη δράση, συμμετέχοντας για 45 λεπτά στο φιλικό των "πράσινων" με τη Σπάρτη στη Λεωφόρο (1-0) 182 μέρες μετά την επέμβαση που έκανε για να αποκατασταθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού κι έσω μηνίσκου.

Μα πλέον ο ίδιος είναι καλά και ψυχολογικά κι αγωνιστικά και το… φώναξε και στην τοποθέτηση που έκανε στο Tilesport, μετά το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό της Πέμπτης.

" Είμαι καλά. Μετά από 6 μήνες αισθάνομαι καλά και προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι. Προετοιμάζομαι τώρα και πρέπει να έχουμε υπομονή, γιατί είναι λογικό, αφού εδώ και μήνες είμαι εκτός δράσης και πρέπει να προπονηθώ καλά για το επόμενο ματς Το φιλικό ματς που δώσαμε ήταν λίγο… πολύπλοκο, αλλά ήταν στο σπίτι μας και πρέπει να κερδίζουμε".

Το πόσο χάρηκε όλη η ομάδα την επάνοδο του "Λούτσι" στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού φάνηκε κι απ’ τα όσα δήλωσαν και οι συμπαίκτες του on camera, δίνοντάς του τις ευχές τους.

" Έχουμε τα παιδιά, όπως είναι ο Λουτσιάνο, για δεύτερη εβδομάδα μαζί μας στο πρόγραμμα και είναι κέρδος γι’ αυτούς η παρουσία τους. Είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό στάδιο…" τόνισε ο Τάσος Αυλωνίτης, ενώ απ' την πλευρά του ο Βαγγέλης Οικονόμου συμπλήρωσε: " Δόξα τω Θεώ τα παιδιά γύρισαν. Και ο Λουτσιάνο μετά από έξι μήνες και ο "Μύστα" και θέλουν κι αυτοί το χρόνο τους. Ειδικά ο Λουτσιάνο να μπει στην ομάδα σιγά-σιγά. Έχει καλύτερα πατήματα και θα μας βοηθήσουν πολύ, γιατί είναι καλοί παίκτες και τους περιμένουμε να μπουν ενεργά στην ομάδα μας".

Ο δε Φάνης Τζανδάρης, που έχει περάσει κι αυτός απ’ τον ίδιο πολύ δύσκολο δρόμο της επέμβασης στο χιαστό, υπογράμμισε: " Ο Λουτσιάνο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Έδειξε την αξία του και στις αρχές, προτού τραυματιστεί. Μας βοήθησε πολύ στο συγκεκριμένο φιλικό. Ήταν ένα τεστ για όλους μας αυτό, όμως νομίζω ότι ήταν πολύ περισσότερο για όσους δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Η αξία του Λουτσιάνο δεν συζητιέται, μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και του εύχομαι ότι καλύτερο…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK