Το διαστημικό γκολ του Περόνε με τη Λέστερ της Μακεδονίας

Ο Εμανουέλ Περόνε σκόραρε από τη σέντρα του γηπέδου, στο επικό 9-1 του Ηρακλή, της... Λέστερ του 'Καυταντζογλείου' δηλαδή.

Το διαστημικό γκολ του Περόνε με τη Λέστερ της Μακεδονίας
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Μακεδονίας. Ακούγεται λυπηρό ως πληροφορία, η ομάδα που κάποτε είχε στις τάξεις της τον Σάββα Κωφίδη, τον Φάνη Τουντζιάρη, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον Χρήστο Κωστή και φυσικά έναν θρύλο όπως ο Βασίλης Χατζηπαναγής, να αγωνίζεται στην χαμηλότερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως αυτή είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση που κρύβει πληγές. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Ηρακλή, που φιγουράρει στην 1η θέση του ομίλου στον οποίο ανήκει, παραδίδει ποδοσφαιρικό showtime, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, με 9-1!

Από αυτήν τη θριαμβευτική νίκη, ξεχωρίσαμε το ένα εκ των τριών γκολ που σημείωσε ο αγαπημένος, ο παίκτης-σταθερή αξία της νεότερης εποχής του Ηρακλή, ο Εμανουέλ Περόνε, με βολέ από τη σέντρα του γηπέδου! Ποντάρουμε οτιδήποτε πως ο Τζέιμι Βάρντι και η αρμάδα του, η Λέστερ, εύκολα θα ζήλευαν αυτό το φοβερό γκολ του Περόνε, ένα πρώτο βήμα για την εκτόξευση της μακεδονίτικης Λέστερ προς το πρωτάθλημα!

Πρέπει να πωληθεί ο Λέο Ζαμπά; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK