Το "δωράκι" που θα πάρει ο Εμπαπέ από την Ρεάλ εάν κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει μπόνους στον Κιλιάν Εμπαπέ εφόσον κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα με τη λευκή φανέλα. Πολλά τα χρήματα.

France's Kylian Mbappe celebrates after a goal during the Euro 2024 group B qualifying soccer match between France and Gibraltar in Nice, France, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DANIEL COLE

Αρχίζουν και βγαίνουν σιγά σιγά στη δημοσιότητα κομμάτια της συμφωνίας της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα λάβει και μπόνους εφόσον κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα τα χρόνια που θα αγωνίζεται με τη λευκή φανέλα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει λάβει τη διάκριση, οπότε η Ρεάλ του βάζει έξτρα κίνητρο γιατί θα πάρει και το "δωράκι" του από το κλαμπ.

Σύμφωνα με το Footmercato, λοιπόν, ο Εμπαπέ θα γίνει πλουσιότερος κατά 15.000.000 ευρώ εάν λάβει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ένας από τους λόγους που ο Κιλιάν αποφάσισε τελικά να πάει στην Ρεάλ ήταν και η προοπτική της Χρυσής Μπάλας.

Επί της ουσίας τα 15 εκατ. μπόνους θα είναι για τον Εμπαπέ διπλός μισθός, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει ετήσιες αποδοχές μεταξύ 15-20 εκατ. ευρώ το χρόνο. Θυμίζουμε πως ούτε ο παίκτης ούτε η Ρεάλ έχουν πει το παραμικρό για τη διαφαινόμενη συνεργασία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK