Νέο δράμα για τον Νταντσέσκο: Υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Ζόρια

Συγκλονίζει η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα ουκρανικά μίντια και αναφέρουν πως ο Όλεγκ Νταντσένκο έπαθε έμφραγμα στην προπόνηση της Ζόρια.

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Όλεγκ Νταντσένκο EUROKINISSI SPORTS

Τρεις φορές σταμάτησε η καρδιά του Όλεγκ Νταντσέσκο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ζόρια στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα ουκρανικά μίντια ο δανεικός από την ΑΕΚ πλάγιος οπισθοφύλακας σώθηκε χάρη σε γιατρούς από την Αυστρία οι οποίοι κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Τα Μέσα υποστηρίζουν πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι τα νέα αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του Όλεγκ Νταντσέσκο. Το τελευταίο διάστημα ο Ουκρανός διεθνής τα πήγαινε πολύ καλά με την ομάδα του.

Θυμίζουμε πως πριν από ένα χρόνο (14 Ιανουαρίου 2022) ο 28χρονος βίωσε το χαμό της σύζυγός του η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα την ημέρα που ο παίκτης έκανε τη μεταγραφή του στην Ζόρια.

Στον Νταντσένκο ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση μέσω Twitter η πρώην ομάδα του Σαχτάρ: "Μείνε δυνατός, είμαστε μαζί σου" έγραψε χαρακτηριστικά η ουκρανική ομάδα:

Διαβάστε περισσότερα

Πρώην παίκτης της Ρεάλ και των Τρικάλων θεωρεί πως Κρόος - Μόντριτς δεν μπορούν να παίζουν μαζί

Συνεχίζει την αυτοκαταστροφή του: Συνέλαβαν ξανά παίκτη της Γιουβέντους

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK