Το εγχείρημα των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε παταγωδώς, επεισόδια στον αγώνα και άγγιξε τον υποβιβασμό η γαλλική ομάδα τους

Οι φίλοι της ομάδας εναντιώθηκαν στην διοίκηση την οποία θεωρούν υπαίτια για την απόλυτη καταστροφή.

Fans burn flare during the French League One soccer match between Troyes and Paris Saint Germain, at the Stade de l'Aube, in Troyes, France, Sunday, May 7, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
(AP Photo/Lewis Joly) AP

Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, οι οπαδοί της Τρουά στράφηκαν κατά της διοίκησης, την City Football Group και πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τη διακοπή της αναμέτρησης με τη Βαλενσιέν. Πλέον ο σύλλογος βρίσκεται στο χείλος του υποβιβασμού και η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη.

Η γαλλική ομάδα "φλερτάρει" με ένα δεύτερο διαδοχικό υποβιβασμό, αφού την περασμένη σεζόν έμεινε εκτός Ligue 1. Αυτή τη στιγμή είναι 17η στη Ligue 2, μόλις τρεις βαθμούς μπροστά από την "κόκκινη" ζώνη. Με την ομάδα να έχει αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την ουραγό Βαλενσιέν, οι οπαδοί δεν συγκρατήθηκαν και πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ορισμένοι παίκτες της Τρουά απάντησαν πετώντας τις πίσω στην κερκίδα.

Τα συνθήματα «Merci City» είναι καταδικαστικά για τον όμιλο City Football Group, ο οποίος αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας τον Σεπτέμβριο του 2020. Η CFG πήρε το όνομά της από την πρωταθλήτρια της Premier League Μάντσεστερ Σίτι και αποτελείται επί της ουσίας από στελέχη της αγγλικής ομάδας από το Μάντσεστερ. Η CFG διαθέτει επίσης διάφορες άλλες θυγατρικές ομάδες υψηλού προφίλ όπως η Τζιρόνα, η οποία όμως γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ισπανία.

Διαβάστε περισσότερα

O 20χρονος μέσος με τα 21 τέρματα δέχθηκε άδικη κριτική και ο Αντσελότι έκανε αποστομωτική αποκάλυψη, στόχος η Χρυσή Μπάλα

Νέα ποινή σε παίκτη "μαύρο πρόβατο" για παράνομο στοιχηματισμό στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK