Το "ελληνικό" πουρμπουάρ του Κριστιάνο

Ο Ρονάλντο έφυγε από τις εγκαταστάσεις του "Κόστα Ναβαρίνο" 100% ικανοποιημένος από την περιποίηση των ανθρώπων που ανέλαβαν την φροντίδα της οικογένειάς του. Ο ευκατάστατος CR7, όμως, δεν έμεινε μόνο στις ευχαριστίες με τα λόγια, καθώς τον έπιασαν οι... άπλες του για τους υπαλλήλους!

Το "ελληνικό" πουρμπουάρ του Κριστιάνο

Σε μερικές ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση της Γιουβέντους. Η ιστορική μεταγραφή κόστισε 105.000.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος θα λαμβάνει 30.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με την "Μεγάλη Κυρία".

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν όσο ο CR7 βρισκόταν στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του "Κόστα Ναβαρίνο". Γι' αυτό, άλλωστε, θεωρεί το μέρος γούρικο και σύμφωνα με τη στήλη "ΚΑΚΙΕΣ" του "SPORTIME" δεσμεύτηκε στη διοίκηση και τους υπαλλήλους που φρόντισαν εκείνον και την οικογένειά του πως του χρόνου θα κάνει τα πάντα για να τους επισκεφθεί ξανά.

Ο ευχαριστημένος και πλούσιος Κριστιάνο δεν έμεινε μόνο στις ευχαριστίες με τα λόγια. Προχώρησε και σε έμπρακτες... αποδείξεις. Διαβάζοντας, λοιπόν, το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μαθαίνουμε ότι ο Πορτογάλος σταρ έκοψε ένα τσεκ ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.

Τουτέστιν, το "δωράκι" έφτασε τα 2.000 ευρώ στους 10 υπαλλήλους που εξυπηρέτησαν τον σταρ της "στρογγυλής θεάς". Αξίζει να σημειωθεί πως ο CR7 είχε ζητήσει εντός της σουίτας του (630 τ.μ.) να φτιαχτεί ειδικός χώρος για μπόουλινγκ και οι υπάλληλου του "Κόστα Ναβαρίνο" φρόντισαν επ' αυτού με τον Κριστιάνο να μην τους αφήνει παραπονεμένους...

24MEDIA NETWORK