Το ενωτικό μήνυμα του Μαρινάκη στα αποδυτήρια

Πάντα κοντά στην ομάδα! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το 1-1 με τη Μπεσίκτας και ζήτησε πρόκριση μέσα στην Τουρκία!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League έγινε ακόμα δυσκολότερη μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα με την Μπεσίκτας στο "Καραϊσκάκης" όμως αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας να πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Τρανή απόδειξη η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της ομάδας λίγα λεπτά μετά το φινάλε, με τον ισχυρό άνδρα των "ερυθρολεύκων" να στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας ενόψει της συνέχειας και να ζητάει από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για πρόκριση μέσα στην Τουρκία.

"Μας είπε ότι δώσαμε μία σκληρή, καλή μάχη και πρόσθεσε ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε με αυτοσυγκέντρωση στους στόχους μας", δήλωσε στην κάμερα του "Cosmote TV" ο Ταρίκ Ελιουνούσι αναφορικά με την προεδρική επίσκεψη στα αποδυτήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK