Το εντυπωσιακό VIDEΟ για τα διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017, η οποία έχει επετειακό χαρακτήρα για την ομάδα, καθώς συμπληρώνονται 10 σερί παρουσίες στη Super League!

Το εντυπωσιακό VIDEΟ για τα διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης

Με στόχο κάθε κάθισμα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να έχει τον δικό του κάτοχο διαρκείας, οι νέες κάρτες του Αστέρα Τρίπολης θα είναι στη διάθεση του κοινού από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Ο σχεδιασμός των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι βασισμένος στο σχέδιο της επετειακής φανέλας του Αστέρα!

Το κίτρινο με τη μπλε ρίγα, θα το παραλάβουν όσοι αγοράσουν διαρκείας της βασικής κατηγορίας, ενώ οι κάρτες των ειδικών κατηγοριών έχουν τα εξής χρώματα: Μαύρο (VIP), Μπλε (Παιδικό) και Ροζ (εκπτωτικό).

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των καρτών διαρκείας περιλαμβάνουν ΟΛΟΥΣτους αγώνες που θα δώσει ο Αστέρας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και τις φιλικές αναμετρήσεις.

ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ

Η πώληση των διαρκείας της περιόδου 2016-2017 θα αρχίσει από την Δευτέρα 18Ιουλίου και θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Star Store(Εθνικής Αντιστάσεως 67, Τρίπολη) κατά τις ώρες καταστημάτων.

VIDEO

Το διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας για τα διαρκείας 2016-2017, έχει ως κεντρικό σύνθημα το " ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ" και στόχο έχει να αναδείξει το μακροπρόθεσμο όραμα του Αστέρα για ένα "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" γεμάτο από κατόχους διαρκείας. Για την δημιουργία του σποτ συνεργάστηκε με το creative agency ANOTHER CIRCUS. Στην εκφώνηση του διαφημιστικού σποτ είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης.

ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΣ

Creative Agency:ANOTHER CIRCUS (www.anothercircus.com)

Παραγωγή:RIBEYE Production

Ήχος:OXYZED | Sound and Music Productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ