Eγινε πράξη η επιθυμία του Γκέραρντ: Θα τον σκεπάσει χώμα Κρητικό...

Στο "σπίτι" του, όπως είχε αποκαλέσει ο ίδιος την Κρήτη, θα κηδευτεί ο Ευγένιος Γκέραρντ, ενώ η ΠΑΕ ΟΦΗ τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό video-αφιέρωμα. Δείτε το.

Eγινε πράξη η επιθυμία του Γκέραρντ: Θα τον σκεπάσει χώμα Κρητικό...

Την Τρίτη (2/1) έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Ευγένιου Γκέραντ, βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό. Η κηδεία του Ολλανδού θα γίνει στο "σπίτι" του την Κρήτη, όπως ακριβώς ήθελε και ο ίδιος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

''Την Πέμπτη (4/1) στις 2 το μεσημέρι στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ελιά, αποχαιρετούμε όλοι μαζί τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Η επιθυμία της οικογένειας, αλλά κυρίως του Ολλανδού, που έγινε Κρητικός, του ανθρώπου που δεν γεννήθηκε στα μέρη μας, αλλά όπως έλεγε και ο ίδιος "δεν γεννήθηκα εδώ, αλλά εδώ είναι το σπίτι μου. Εδώ έζησα, εδώ θα ζήσω και εδώ θα πεθάνω, σαν Κρητικός", είναι να ταφεί στο χωριό του, στην όμορφη Ελιά.

Εκεί θα εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο και τα παιδιά του.Εκεί θα αποχαιρετήσουμε τον μεγάλο Ευγένιο και θα του πούμε «Καλό Παράδεισο Μίστερ!».O Γκέραρντ θα βρίσκεται στην οικία του, στην Ελιά, απότην Τετάρτη (3/1) στις 6μμ.''

Παράλληλα, η κρητική ΠΑΕ και ομάδα που συνδέθηκε όσο καμία άλλη με τον Γκέραρντ, του ετοίμασε ένα συγκλονιστικό video αφιέρωμα. Όπως αναφέρει:

"Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ο προπονητής-σύμβολο του ΟΦΗ, δεν είναι πιά στη ζωή. Εφυγε σε ηλικία 77 ετών, την Τρίτη (2/1) το μεσημέρι στο σπίτι του, στην Ελιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποχαιρετάει τον Ευγένιο Γκέραρντ, με το VIDEO που έφτιαξε προς τιμήν του, στην εκδήλωση της μετονομασίας της θύρας 9 του Γεντί Κουλέ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ"

Δείτε το:

News 24/7

24MEDIA NETWORK