To "ευχαριστώ" σε Λουτσέσκου και η ατάκα για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα

Ο Αμρ Ουάρντα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε δηλώσεις του μετα το ματς με την Μπενφίκα ενώ δεν παρέλειψε να πει "ευχαριστώ" σε Λουτσέσκου, συμπαίκτες και κόσμο (VIDEO).

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Χάρη στο δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντικό βήμα για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστοριά του στους ομίλους του Champions League, ωστόσο ο Αμρ Ουάρντα όχι μόνο δεν "καβαλάει το καλάμι" αλλά είναι και απόλυτα προσγειωμένος.

Με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του "PAOK TV" εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον προπονητή του αλλά και τους συμπαίκτες του για τη βοήθεια που του έχουν προσφέρει καθώς και στον κόσμο για τη στήριξη προς το πρόσωπό του, ενώ ξεκαθάρισε πως σημασία έχει ο ΠΑΟΚ και όχι ο ίδιος.

Δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει την άποψη, αν και είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" διαθέτει την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΑΣΟΣ:

Ο προπονητής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ότι εσύ άλλαξες όλο το παιχνίδι, όλο το ρυθμό μετά την είσοδό σου στο γήπεδο. Ποιό είναι το σχόλιό σου πάνω σε αυτό;

Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Δικεφάκου και στον κ.Σαββίδη. Είμαστε κοντά στο να μπούμε στους ομίλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλη την ομάδα που με βοήθησαν. Ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία, παιχνίδι με το παιχνίδι πήρα περισσότερα λεπτά.

Είμαι χαρούμενος για το γκολ φυσικά. Πλέον είμαστε πιο κοντά και έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες. Την επόμενη εβδομάδα εύχομαι και θα προσεύχομαι για αυτό, να πάμε στους ομίλους με ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Τούμπα.

Τι διαφορετικό περιμένεις να δεις στον επαναληπτικό;

Θα έχουμε τους οπαδούς μας, θα έχουμε περισσότερο πάθος, θα παίξουμε το παιχνίδι μας, θα είμαστε συγκεντρωμένοι. Ελπίζω να κερδίσουμε και να μπούμε στους ομίλους. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αξίζουμε να φτάσουμε εκεί.

Αισθάνεσαι σαν τον τζόκερ της ομάδας, που μπαίνει μέσα και αλλάζει το παιχνίδι;

Δίνω το 100% για την ομάδα, Βάζω τα δυνατά μου για να σκοράρω. Με βοηθάει και η ομάδα και οι φίλαθλοι από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Θέλω να το ανταποδώσω όλο αυτό. Είμαστε μία οικογένεια. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Δεν έχει σημασία αν σκοράρω. Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ, όχι ο Ουάρντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK