Το "Follow" στην σέξι Μπρούνα που εξόργισε τον Νεϊμάρ!

Μετά από μία περίοδο χωρισμού ο Νεϊμάρ είναι και πάλι ζευγάρι με την Μπρούνα Μαρκεζίνε και δεν σηκώνει... μύγα στο σπαθί του. Διαβάστε για τον ράπερ που τσάντισε τον Βραζιλιάνο!

Brazil's Neymar talks with his girlfriend, the Brazilian actress Bruna Marquezine, after a practice session at the Granja Comary training center in Teresopolis, Brazil, Sunday, June 1, 2014. Brazil will travel this Sunday for the teams warm-up against Panama on Tuesday in preparation for the World Cup soccer tournament that starts on 12 June. (AP Photo/Leo Correa)
Brazil's Neymar talks with his girlfriend, the Brazilian actress Bruna Marquezine, after a practice session at the Granja Comary training center in Teresopolis, Brazil, Sunday, June 1, 2014. Brazil will travel this Sunday for the teams warm-up against Panama on Tuesday in preparation for the World Cup soccer tournament that starts on 12 June. (AP Photo/Leo Correa) AP

Αφού την κατέκτησε ξανά όχι μόνο δεν δείχνει διατεθειμένος να την ξαναχάσει αλλά κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην βρεθεί κάποιος στο δρόμο της που θα προσπαθήσει να την... ξελογιάσει και να την πάρει μακριά του.

Ο παραπάνω πρόλογος αφορά τη σχέση του Νεϊμάρ με την Μπρούνα Μαρκεζίνε που είναι και πάλι σχέση στοργής εδώ και λίγο καιρό, με τον Βραζιλιάνο φορ της Μπαρτσελόνα να δείχνει τον ζηλιάρη εαυτό του σε έντονο βαθμό όταν ανακάλυψε πως ακολούθησε την "καλή του" στο Instagram ο ράπερ, Κρις Μπράουν, πρώην της Ριάνα!

"Εάν ο Κρις Μπράουν θέλει να μιλάει με την Μπρούνα μπορεί να με καλέσει κατ'ιδίαν. Εγώ πάντως γνωρίζω μόνο τον Καρλίτος Μπράουν", σχολίασε ο Νεϊμάρ, με τον Αμερικανό δημοφιλή ράπερ (έχει "μόνο" 36.000.000 ακόλουθους περισσότερους από τον Νεϊμάρ) όχι μόνο να σηκώνει το γάντι που πετάχτηκε προς το μέρος του αλλά να το επιστρέφει.

Και αυτό μέσω ενός video που ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram όπου παρουσιάζει τον Νεϊμάρ να ακούει ένα δικό του τραγούδι στο backstage μίας φωτογράφισης και να το απολαμβάνει, με τον Κρις Μπράουν, να σχολιάζει με νόημα: "Πραγματικά δεν με γνωρίζεις;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK