Το fun fact του αληθινού "Κόκκινου δαίμονα" του σταρ της Τσέλσι, τέτοια επίδοση συνιστά μελέτη και έρευνα...

Ο παίκτης που από την περίοδο με την Μάντσεστερ Σίτι είχε "τρομοκρατήσει" τις αντίπαλες ομάδες έχει βρει τον "κρυπτονίτη" του

Chelsea's Raheem Sterling reacts after missing a penalty during the FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge in London, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/Dave Shopland)
(AP Photo/Dave Shopland) AP

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μπορεί να μην διανύει τις πιο παραγωγικές του ημέρες με την φανέλα της Τσέλσι, ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο...

Ο Άγγλος εξτρέμ αγωνίζεται από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι και σήμερα στην Αγγλία. Παρόλο που ειδικά στην κορύφωση της καριέρας του με την βοήθεια του Πεπ Γκουαρντιόλα πετύχαινε το ένα τέρμα μετά το άλλο και καιροφυλακτούσε να αξιοποιήσει κάθε πιθανή ευκαιρία, εν τέλει μία ομάδα κατά κάποιον τρόπο του ξέφυγε.

Ο Στέρλινγκ έχει πετύχει συνολικά στην καριέρα του 171 τέρματα και όμως δεν έχει παραβιάσει ποτέ την εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 25 συμμετοχές του εναντίον της.

Κάτι που κάνει ακόμα πιο αξιοπερίεργο αυτό το στατιστικό, είναι το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά ευάλωτη αγωνιστικά και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αντιμετωπίζει αγωνιστικά ζητήματα. Η Μάντσεστερ Σίτι μετρά αρκετές νίκες απέναντι στου "Κόκκινους Διαβόλους", αλλά παρά τις ήττες ο Στέρλινγκ δεν κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Πάραυτα, ο 29χρονος δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους παρά τα φημολογούμενα σενάρια, επομένως ίσως έχει ακόμη λίγο χρόνο στην διάθεσή του για να κάνει να σβήσει την Γιουνάιτεντ από την λίστα μια και καλή.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Κλοπ: φοβάται πως τέλειωσε η σεζόν για έναν παίκτη του, δεν θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει για το ιδανικό αντίο

Ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Πίκέ, πιθανή σύνδεση με τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK