Το γαλλικό πρωτάθλημα έχασε μία χορηγία εξαιτίας του Εμπαπέ, αλλά τα McDonald's καθάρισαν τη μπουγάδα

Η Ligue 1 αλλάζει όνομα καθώς ο προηγούμενος χορηγός αποχωρεί και τα McDonald's έρχονται με τον Κιλιάν Εμπαπέ να έχει παίξει το ρόλο του στην ιστορία.

PSG's Kylian Mbappe applauds after the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Uber Eats Ligue 1 τέλος σύμφωνα με το RMC καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στην προσφορά που κατέθεσε ο χορηγός για τη συνέχιση της συνεργασίας. Η Ligue 1 άκουσε την Uber Eats πως δεν είναι διατεθειμένη να πληρώνει 15.000.000 ευρώ το χρόνο για να δίνει το όνομά της στο πρωτάθλημα και μπαίνει στις διαπραγματεύσεις με λιγότερα.

Ο λόγος όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι ξεκάθαρος μια και οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Εμπαπέ από τη ΠΣΖ το προϊόν θα υποβαθμιστεί και τα νούμερα θα κάνουν κατακόρυφη βουτιά.

Ωστόσο, η Ligue 1 δεν έμεινε ξεκρέμαστη και βρήκε και εξαιρετικά χρήματα για ετήσια χορηγία. Το πρωτάθλημα, λοιπόν από τη νέα σεζόν θα ονομάζεται Ligue 1 McDonald's. Η αμερικανική πολυεθνική μπήκε σε συζητήσεις και κλείδωσε τη συμφωνία στα 20.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK