Το γκολ με το χέρι έφερε αναπάντεχο καυγά στο "Μεάτσα"

Ο Πάτρικ Κουτρόνε σκόραρε χρησιμοποιώντας το χέρι του στο Μίλαν-Λάτσιο και το γεγονός αυτό προκαλεσε την "έκρηξη" του Σιμόνε Ιντσάγκι στο φινάλε (VIDEO).

Το γκολ με το χέρι έφερε αναπάντεχο καυγά στο "Μεάτσα"

Στην Ιταλία χρησιμοποιείται το σύστημα VAR από το ξεκίνημα της σεζόν, με σκοπό να δίνει συμβουλές στο διαιτητή σε δύσκολες φάσεις που χρειάζονται ανάλυση, όμως στον αγώνα της Μίλαν με την Λάτσιο το βράδυ της Κυριακής οι άνθρωποι που χειρίζονται το εν λόγω σύστημα "αποκοιμήθηκαν".

Τρανή απόδειξη το γκολ του Κουτρόνε με το οποίο η Μίλαν πήρε προβάδισμα στο 15', με τον Ιταλό επιθετικό να έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του όμως να μην βλέπει ουδείς την παράβαση: ούτε οι παίκτες των δύο ομάδων, ούτε η διαιτητική τριάδα ούτε ο κόσμος που χειρίζεται το VAR.

Το γκολ με το χέρι έφερε αναπάντεχο καυγά στο "Μεάτσα"

Βέβαια στο φινάλε του αγώνα ο Σιμόνε Ιντσάγκι είχε πληροφορηθεί για το λάθος που είχε γίνει εις βάρος της ομάδας του με την κατακύρωση του γκολ και δεν δίστασε να "πιάσει" και τον Κουτρόνε και να του κάνει παράπονα!

"Σκόραρες με το μπράτσο", είπε ο προπονητής των "λατσιάλι" στον άσο των "ροσονέρι", με τον νεαρό φορ της Μίλαν να αρνείται πως έκανε χέρι και να επιμένει: "Το έβαλα με τον ώμο μου..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK