Το κατάφερε και αυτό ο Ολυμπιακός: χωρίς νίκη σε ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός συνεχισε την καθοδική του πορεία μέσα στο 2018 αφού υποχρεώθηκε σε 1-1 με τον Παναθηναϊκό και ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τα φετινά ντέρμπι με τους "πράσινους" και την ΑΕΚ!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) / ΦΑΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΚΟΛ ΜΟΥΝΙΕ (1-1)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) / ΦΑΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΚΟΛ ΜΟΥΝΙΕ (1-1) ΕUROKINISSI

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα αύξησε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου όμως χρειάστηκε λίγες ώρες για να πετάξει στα σκουπίδια το δώρο από την Τρίπολη...

Και αυτό γιατί έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο άδειο (λόγω τιμωρίας) "Καραϊσκάκης" και πλέον θα χρειαστεί ένα θαύμα για το 8ο σερί πρωτάθλημα και 45ο συνολικά: θαύμα καθώς πέρα από τη διαφορά των επτά πόντων που τον χωρίζει από την κορυφή παρουσιάζει κάκιστη αγωνιστική εικόνα εδώ και καιρό.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως θα αποχαιρετήσουν τη φετινή σεζόν οι Πειραιώτες έχοντας μηδέν νίκες απέναντι στους δύο μεγάλους τους αντιπάλους στο λεκανοπέδιο, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο απολογισμός τους στα ντέρμπι αιωνίων ήταν μόνο ένας πόντος αφού ηττήθηκε στη Λεωφόρο (1-0 με γκολ του Βιγιαφάνιες) και έφερε ισοπαλία στο Φάληρο ενώ ηττήθηκαν και στα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ πέφτοντας ισάριθμες φορές θύματα ανατροπής: 2-3 στο ΟΑΚΑ και 1-2 στον Πειραιά.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να σώσει τα προσχήματα ούτε στο Κύπελλο καθώς αποκλείστηκε στα προημιτελικά με μία ισοπαλία (0-0 εντός) και μία ήττα (1-2 εκτός) από την ΑΕΚ!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν πήρε νίκη σε ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την ίδια σεζόν; Πριν από... 22 χρόνια, τη σεζόν 1995-96, τελευταία των λεγόμενων "πέτρινων χρόνων", με τους Πειραιώτες να έχουν δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ (1-1 σε Νέα Φιλαδέλφεια και Καραϊσκάκης) και δύο ήττες με Παναθηναϊκό (1-2 στο Φάληρο και 0-1 στο ΟΑΚΑ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK