Το "κτήνος" της Μπάγερν βρήκε τι καταστρέφει την εικόνα της ομάδας

Την ευθύνη που έχουν οι παίκτες με αυτά που λένε στα μέσα ενημέρωσης τόνισε σε δηλώσεις του ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Λεόν Γκορέτσκα.

Bayern's Leon Goretzka gestures during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γκορέτσκα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Χαοτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κατάσταση που επικρατεί στην Μπάγερν Μονάχου τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε όλα τα επίπεδα.

Οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών δεν είναι και στα καλύτερα τους ενώ και η άφιξη του Τόμας Τούχελ,ως αντικαταστάτη του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, δεν έχει καταφέρει να αλλάξει προς το παρόν την κατάσταση.

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μίλησε και ο 28χρονος μέσος της ομάδας, Λεόν Γκορέτσκα λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές καταστρέφονται μόνοι τους με αυτά που λένε στον Τύπο και δεν βοηθούν την κατάσταση.

"... Συνολικά υπάρχει αρκετός θόρυβος στην ομάδα. Οι παίκτες καταστρέφονται πλέον ολοσχερώς στα μέσα ενημέρωσης. Αυτό σίγουρα δεν βοηθά. Ως παίκτες πρέπει να αντέξουμε πολλά. Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει..."

Θυμίζουμε πως ο Γκορέτσκα είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της Μπάγερν Μονάχου έχοντας τη φετινή αγωνιστική περίοδο 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Απίστευτο βίντεο δείχνει πώς περίμενε το ματς με την Φούλαμ

Ρονάλντο: Έκανε ανάρτηση "έκπληξη" με την Χεορχίνα και διέψευσε τους πάντες

Γκαρνάτσο: Ανακοίνωσε πως θα γίνει πατέρας με φωτογραφία με "άρωμα" Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK