Πεπ: Απίστευτο βίντεο δείχνει πώς περίμενε το ματς με την Φούλαμ

Ιδιαίτερα αγχωμένος ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα πριν από την αναμέτρηση με την Φούλαμ με βίντεο να τον δείχνει να κάθεται μόνος του σε μία γωνία κάνοντας τις σκέψεις του.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench ahead of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Κρίσιμη νίκη επί της Φούλαμ σημείωσε η Μάντσεστερ Σίτι όντας πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο αρχιτέκτονας των διαδοχικών επιτυχιών των "Πολιτών" τα τελευταία χρόνια, Πεπ Γκουαρντιόλα, παρά το γεγονός πως έχει στη συλλογή του μεγάλο αριθμό τροπαίων, ζει πολύ έντονα την κάθε στιγμή του στην ομάδα.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και η σπουδαία αναμέτρηση με την Φούλαμ, με βίντεο να δείχνει τον Ισπανό τεχνικό να κάθεται μόνος του σκεπτικός σε μία γωνία λίγο πριν από την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έκανε ανάρτηση "έκπληξη" με την Χεορχίνα και διέψευσε τους πάντες

Κλοπ: Πρώτα τραυματίστηκε και μετά ξέσπασε κατά του διαιτητή

Ο φαν Νίστελροϊ έρχεται ακολουθώντας τα βήματα των Τσάμπι Αλόνσο και Κομπανί

News 24/7

24MEDIA NETWORK