Το "κτήνος" του Βαλβέρδεθα βάλει στην τσέπη 27 εκατ. ευρώ!

Μ' ένα χρόνο καθυστέρηση, ο Αρτούρο Βιντάλ θα φορέσει τελικά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" τον ήθελαν και πέρυσι, αλλά προτιμήθηκε τελικά η περίπτωση του Παουλίνιο. Φεύγοντας εφέτος ο Βραζιλιάνος έδωσε την ευκαιρία στον Χιλιανό να πάρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στην Καταλονία.

Το "κτήνος" του Βαλβέρδεθα βάλει στην τσέπη 27 εκατ. ευρώ!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχασε τον Παουλίνιο εν αγνοία του όπως υποστήριξε ο ισπανικός Τύπος και... στράβωσε που ο Βραζιλιάνος χαιρέτησε την Καταλονία με προορισμό -ξανά- την Κίνα έναντι 50.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα "αποζημίωσε" τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, αφού... έκλεψε μέσα από τα χέρια της Ίντερ τον Αρτούρο Βιντάλ. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ο Βαλβέρδε τον ήθελε και πέρυσι στο ρόστερ, όμως τότε είχε προτιμηθεί ο Παουλίνιο που τελικά δεν... έκανε στη διοίκηση.

Και πόσα χρήματα θα πάρει ο Χιλιανός, ο ακούραστος χαφ που στη θέση του είναι "σκύλος";

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι η Μπάρτσα θα πληρώσει την Μπάγερν Μονάχου περί τα 30.000.000 ευρώ, ενώ ο 31χρονος Βιντάλ θα λαμβάνει για τα επόμενα τρία χρόνια εννέα εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.

Δεν τα λες και άσχημα, αφού στα 34, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα του Μέσι θα είναι πλουσιότερος κατά 27.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK