Το μαγικό ΜΥΣΤΙΚΟ της Μονακό είναι χτισμένο μέσα σε βράχο!

Η Μονακό προκαλεί δέος στους αντιπάλους της στο Champions League όχι μόνο με τη σούπερ ομάδα που έχει φτιάξει ο Ζαρντίμ αλλά με το ονειρεμένο προπονητικό κέντρο της (VIDEO).

Το μαγικό ΜΥΣΤΙΚΟ της Μονακό είναι χτισμένο μέσα σε βράχο!

"Τέλειο κλίμα, θάλασσα, χλιδή, και ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Το Μόντε Κάρλο αποτελεί ένα υπεροχο μερος για να ζει κανείς ενώ αν είναι και παίκτης της Μονακό τότε η απόλαυση είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Αφενός γιατί οι Μονεγάσκοι πραγματοποιούν φέτος μία εκπληκτικη πορεία που τους έχει βρει να είναι πρωτοπόροι στη Ligue 1 λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε και να συμμετέχουν και στα ημιτελικά του Champions League και αφετέρου γιατί έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ενός προπονητικού κέντρου που όμοιό του δεν υπάρχει στον κόσμο.

Monaco players celebrate after teammate Valere scored the team's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco players celebrate after teammate Valere scored the team's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Δεν είναι το πιο σύγχρονο αλλά σίγουρα είναι το πιο μαγευτικό όσον αφορά στην τοποθετσία καθώς τα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου που το συνθέτουν είναι λαξευμένα μέσα σε βράχο και έχουν θέα στη θάλασσα!

Το εν λόγω προπονητικό κέντρο εγκαινιάστηκε το 1981 και αναδομήθηκε πλήρως το 2003 και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο παίκτες του Ζαρντίμ το απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο και από το "Lui II" που είναι η έδρα της ομάδας... Πώς να τους δώσεις άδικο;

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK