Το Μαρόκο έκανε μεταγραφή από την Ρεάλ Μαδρίτης αφήνοντας την Ισπανία στην άκρη

Ήταν το θέμα των ημερών σε επίπεδο εθνικών ομάδων με το Μαρόκο εν τέλει να παίρνει τη "νίκη" από την Ισπανία.

Morocco's head coach Walid Regragui is thrown in the air by players after the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο προπονητής του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαρόκου έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος, καθώς βάζει στην ομάδα του μία έξτρα λύση από το πάνω ράφι. Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία της χώρας ενημερώθηκε για την πρόθεση του Μπραχίμ Ντίαζ να επιλέξει το Μαρόκο αντί για την Ισπανία.

Οπότε στην άτυπη μονομαχία που είχε με τον εαυτό του ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτός που πανηγύρισε στο τέλος ήταν ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί. Βέβαια έπαιξε ρόλο το γεγονός πως η ομοσπονδία της Ισπανίας δεν έχει κυνηγήσει με σπουδή το θέμα του Ντίαζ και μάλιστα τα ΜΜΕ υποστήριζαν πως δεν θα βρίσκεται και στις επόμενες κλήσεις.

Η απόφαση του τεχνίτη μέσου δεν έχει γίνει επίσημη, ωστόσο μοιάζει αδύνατο ν' αλλάξει κάτι μέχρι οι αρμόδιοι στο Μαρόκο να τακτοποιήσουν το θέμα των εγγράφων με την FIFA. Άρα, με το τέλος των διαδικαστικών ολοκληρώνεται κι ένα σίριαλ που κρατάει αρκετούς μήνες με τον Μπραχίμ Ντίαζ να καταλήγει Μαρόκο.

Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έδωσε το ΟΚ για να ενεργοποιηθεί μεταγραφική βόμβα

Μίλαν: Ο Ζλάταν κάνει την πρώτη του μεταγραφή στους Ροσονέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK