Το μεγάλο δίλημμα για παίκτη με 80 εκατομμύρια αξία, η Παρί θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη στις προθέσεις της

Αποφάσεις για το μέλλον αναμένονται να παρθούν και θα γίνουν γνωστές σύντομα.

Bayern's Matthijs de Ligt, right, challenges Leipzig's Xavi Simons during the German Super Cup final between FC Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Aug. 12, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Λειψία είχε την χαρά να έχει στην ομάδα της ένα παίκτη ο οποίος εκτινάχθηκε αγωνιστικά βοηθώντας τα μέγιστα στην γερμανική ομάδα. Παρόλα αυτά, τα δικαιώματα του Τσάβι Σιμόνς ανήκουν σε μία άλλη ομάδα και ο ίδιος θα κληθεί να επιλέξει "στρατόπεδο".

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα αποφασίσει για το μέλλον του πριν από την έναρξη του Euro. Η μία επιλογή είναι να επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά για να συμβεί αυτό κρίνεται απαραίτητη μία πρωτοβουλία των Παριζιάνων. Εφόσον επιθυμούν να εντάξουν κανονικά τον Τσάβι στην ομάδα , θα χρειαστεί να του διευκρινίσουν τον ρόλο που θα έχει. Έχοντας αγωνιστεί 41 φορές με την Λειψία -μετρώντας μάλιστα 9 τέρματα και 15 συμμετοχές- ο Ολλανδός πολύ δύσκολα θα δεχθεί οτιδήποτε λιγότερο, επομένως πολλά θα κριθούν από τα πλάνα και τις σκέψεις τους Λουίς Ενρίκε.

Η άλλη επιλογή θα ήταν η προσπάθεια παραμονής στην Bundesliga. Η Λειψία θα ήταν ευτυχής να κρατήσει τον 21χρονο ως δανεικό και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η Παρί διατηρεί τον πρώτο λόγο, ωστόσο η στάση του ποδοσφαιριστή θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Του υποσχέθηκαν πως θα γίνει ο διάδοχος του Μόντριτς, το κλειδί για το μεγάλο ναι και η επόμενη σεζόν που θα καθορίσει πολλά

Μπάγερν Μονάχου: Οι συζητήσεις με Ράνγκνικ συνεχίζονται, μετά την Ρεάλ η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί σοβαρά

News 24/7

24MEDIA NETWORK