Το μεγαλύτερο αουτσάιντερ της ευρωπαϊκής αγοράς για αντί-Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θα ψαχτεί στη αγορά για κεντρικό επιθετικό καθώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παίρνει πολλά και το κλαμπ δεν μπορεί να αντέξει.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the La Liga soccer match between Deportivo Alaves and FC Barcelona at the Medizorrosa stadium in Vitoria, Spain, Saturday, Feb. 3, 2024. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, αλλά το κλαμπ δύσκολα θα μπορέσει ν' αντέξει τα εισοδήματα του Πολωνού και την επόμενη σεζόν και γι' αυτό το λόγο οι Καταλάνοι φέρονται να δουλεύουν διάφορους τρόπους μέσω των οποίων θα μπορούσαν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο.

Το παρασύνθημα, τώρα, της υπόθεσης Λεβαντόφσκι είναι ο αντικαταστάτης του στην κορυφή της επίθεσης του Τσάβι. Σύμφωνα με την SUN, λοιπόν, η Μπάρτσα παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Νταργουίν Νούνιεζ. Ο Ουρουγουανός μπορεί να μην είναι το απόλυτο όπλο στο Άνφιλντ, αλλά περνάει το όνομά του.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Νούνιεζ έσβησε τις αναρτήσεις του με τη φανέλα της Λίβερπουλ πυροδοτώντας τις φήμες της αποχώρησής του. Ο πρώην επιθετικός της Μπενφίκα κόστισε over 80 εκατ. ευρώ στους Κόκκινους, όμως μέχρι στιγμής δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK